facebook_pixel_code

Om FadølsXperten

Fadølsxperten

FadølsXperten er et tillæg til Fadølsforsyningen, som har solgt fadøl i det Midt-/Østjyske siden 1998, og før den tid stod Voldby Købmandsgaard for salget i lokalområdet.

Baggrunden for et nyt navn er en udvidelse af produktporteføljet, så vi i dag sælger øl fra flere forskellige bryggerier, både danske og udenlandske. Vi har et stort udvalg indenfor øl, inkl. specialøl, både i flasker og på fustager, sodavand og vin mm.

FadølsXperten har til huse i Voldby ved Hammel på samme lokalitet som Voldby Købmandsgård, hvor varer også kan afhentes og afleveres iflg. aftale. 

Levering til virksomheder:

Ønsker du en leveringsaftale, og køber du for min. kr. 700 eksklusiv emballage, så leverer vi frit til adressen og tager selvfølgelig tom emballage med retur.

Vi følger med udviklingen og tilbyder derfor denne webshop som service til kunder i hele landet. Du kan handle varer gennem webshoppen 24 timer i døgnet, og få varerne leveret eller afhente selv, indenfor få dage efter bestillingen.

Har du spørgsmål vedr. varer eller din ordre, kan du kontakte os ved at skrive til marianne@voldbyfadol.dk eller ringe alle hverdage mellem 8-16 på telefon 86 96 20 18

Alkohol 400X400 48F9c9fa Ba27 495F B586 F48b77a6f84a

 

Fadoelsxperten