facebook_pixel_code
Skip to content Skip to footer

FADØLSXPERTEN

FadølsXperten er et tillæg til Fadølsforsyningen, som har solgt fadøl i det Midt-/Østjyske siden 1998, og før den tid stod Voldby Købmandsgaard for salget i lokalområdet.

Baggrunden for et nyt navn er en udvidelse af produktporteføljet, så vi i dag sælger øl fra flere forskellige bryggerier, både danske og udenlandske. Vi har et stort udvalg indenfor øl, inkl. specialøl, både i flasker og på fustager, sodavand og vin mm.

FadølsXperten har til huse i Voldby ved Hammel på samme lokalitet som Voldby Købmandsgård, hvor varer også kan afhentes og afleveres iflg. aftale.

LEVERING TIL VIRKSOMHEDER:

Ønsker du en leveringsaftale, og køber minimum 10 kasser eller 4 fustager pr. gang, så leverer vi frit til adressen og tager selvfølgelig tom emballage med retur.

Du kan handle varer gennem webshoppen 24 timer i døgnet, og få varerne leveret eller afhente selv, indenfor få dage efter bestillingen.

Du kan handle varer gennem webshoppen 24 timer i døgnet, og få varerne leveret eller afhente selv, indenfor få dage efter bestillingen, ved selvafhentning husk at oplyse dag og tidspunkt (1-2 timers interval) minimum 2 dage fra bestillings dagen)
Har du spørgsmål vedr. varer eller din ordre, kan du kontakte os ved at skrive til marianne@voldbyfadol.dk